Club

QUI SOM?

El Bàsquet Manyanet Molins som un club de formació de jugadors de bàsquet, que cerca l’excel.lència en la formació esportiva i humana de l’esportista.

Estem situats a la localitat de Molins de Rei utilitzant les instal.lacions del Col.legi Manyanet Molins, el qual nodreix la majoria dels nostres equips de base, i el nostre objectiu és la formació integral del jugador a nivell tècnic, físic i mental.

Basquet Manyanet Molins Club

Dissenyem per cada jugador una línia de progressió formativa amb l’objectiu d’aconseguir el màxim del seu potencial esportiu, donant més importància a la formació que al rendiment immediat, la qual cosa busca provocar que el jugador descobreixi i tot el seu talent.

El 70% dels jugadors del club són de Molins de Rei, però a alhora, ens fa sentir molt orgullosos el ser un club d’acollida de jugadors d’altres llocs, ja que moltes famílies ens han triat perqué els seus fills entrenin i juguin amb els nostres equips tot i la distància geogràfica, el que ens fa ser un dels clubs referents de tota l’Àrea de Barcelona, Baix Llobregat.

Basquet Manyanet Molins Jugador

JUNTA DIRECTIVA

La Junta directiva del Bàsquet Manyanet Molins està enmarcada dins de l’AE Manyanet Molins com una secció esportiva més i està formada pels següents càrrecs i responsables:

President Jordi Juárez
Tresorer Francisco Moreno
Vocal Oriol Marín
Director Tècnic Diego Martínez

PATROCINADORS I  COL.LABORADORS