EQUIPACIONS I BOTIGA ONLINE

Ja es poden comprar les equipacions del club a Sports Diagonal (Carrer Anselm Clavé 36, 08750 Molins de Rei). Les comandes s’han de fer per la web o a la botiga. Per motius de seguretat i normativa del COVID-19, no es podrà fer el tallatge de les peces a la botiga com cada any. La nova botiga ONLINE que Sports Diagonal a posat al servei del club per poder realitzar les comandes és: 

https://equipacionesdiagonal.com/ca/colectivos/34-basquet-manyanet-molins/ 

Aquí podreu fer les comandes dels packs (per a jugadors nous) o de les peces soltes els jugadors que vulguin renovar alguna part de l’equipació. Trobareu les mides de les equipacions dins de l’apartat de les peces soltes de la web, a la guia de talles. Si, tot i així, tinguéssiu algun dubte sobre les talles i us voleu assegurar abans de fer la comanda, podeu trucar a la botiga i preguntar al telèfon 931 75 05 21. El pack sencer consta de pantalons i samarreta primera equipació, samarreta segona equipació, samarreta escalfament i xandall.
És molt important que no us equivoqueu amb el número del jugador o el nom en la samarreta d’escalfament a l’hora de fer les comandes, ja que qualsevol error que no sigui produït pel fabricant o botiga NO es retornarà ni els diners ni es canviarà l’equipació.
També recordar que per garantir les entregues de les comandes durant la primera setmana de setembre, s’han de realitzar abans del  20/07/2020.

Per a qualsevol incidència o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb el membre de la Directiva encarregat de les equipacions Daniel Bruguera al 649660214 o per e-mail al dbruguera@gmail.com.